Företagare kan helt kostnadsfitt skapa ett konto och därefter presentera sitt företag, dess tjänster/produkter samt allt annan relevant information för presentation och marknadsföring av sitt företag för alla besökare av Rahnama.se

[userpro template='login']

Homayoun Shajarian med 12-mannaorkester – Göteburg

Homayoun Shajarian med 12-mannaorkester

Sohrab och Tahmoures Pournazeri
Konsertlängd: 2 tim inkl. paus
Konserten är ett samarbete mellan Berwaldhallen, Farhang och Riksteatern

Homayoun Shajarian är en av de främsta persiska klassiska sångarna i sin generation (född 1975) men är även en superb instrumentalist. Nu kommer han till Berwaldhallen med sitt nya program: Chera Rafi (Why you left) och en 12-mannaorkester med flera kvinnliga musiker. De presenterar en mix av persisk klassisk och västerländsk musik. Bakom arrangemangen står två virtuosa musiker; bröderna Sohrab och Tahmores Pournazeri, som arrangerat och komponerat repertoaren för denna konsert.

Homayoun växte upp i en musikerfamilj. Fadern Mohammad Reza Shajarian är en mästare i den traditionella persiska sångtekniken. Som femåring började Homayoun studera den persiska handtrumman tombak och senare kamanche, orientalisk spikfiol, som var hans huvudinstrument på Musikkonservatoriet i Teheran. Den traditionella sångtekniken lärde han av fadern från 10 års ålder. Från 1991 spelade han tombak i faderns konserter under internationella turnéer och senare fick han även sjunga tillsammans med honom.

Homayoun Shajarian har med sin egen grupp gästat många internationella scener och festivaler som Fez Festival (Marocco), Kölner Philharmonie, New York World Music Institute och Paris Theatre. Han har också gett ut flera album i eget namn från och med 2003 med “Nassim-e Vasl”.

”Chera Rafi” är Homayouns mest sålda konsert i Iran med ca 78 konserter runtom landet och för första gången på turné i Europa.
Han kommer att uppträda med en 12-manna ensemble och ackompanjeras av bl.a. Bröderna Tahmoures och Sohrab Pournazeri; multiinstrumentalister och virtuoser i den persiska musiken.

کنسرت همایون شجریان – سهراب و تهمورس پورناظری

به همراه ارکستر بزرگ در یوتبوری

  • Startdatum29 april 2016
  • Insläpp Tid18:00
  • Tid19:00
  • ArenaKonserthuset göteborg - Stora salen
  • PlatsViktor Rydbergsgatan, Göteborg
  • CityGöteborg

biljettförsäljning plats

Phone:

Address: Viktor Rydbergsgatan, Göteborg

Läge på kartan
videoklipp

Lämna ett svar

* Obligatoriska fält att fylla i
Dina frågor eller synpunkter kan skickas till det här företaget.
Det skall noteras att Din e-postadress inte kommer att synas för mottagaren.


Rahnama Facebook

Statistik

  • Online user(s): 2
  • Today visits: 21
  • Yesterday visits: 42
  • All visits: 72256
Rissneleden 142, plan 5
174 57 Sundbyberg
Stockholm - Sweden